Beneficii:
Oamenii au nevoie de 20 de aminoacizi pentru biosinteza proteinelor. Dintre aceștia, 12 pot fi formați în organism, iar restul de 8 sunt considerați esențiali și trebuie să fie furnizați prin alimentație (lizina și treonina sunt absolut esențiale pentru om). Adesea, însă, oamenii nu își pot asigura singuri aminoacizii substituiți (acidul glutamic și serina sunt absolut substituibile), care trebuie, de asemenea, să fie consumați cu alimente. Cele mai utile pentru organismul uman din punct de vedere al compoziției de aminoacizi sunt proteinele de origine animală, ale căror surse sunt produsele lactate, ouăle, carnea și peștele. Proteinele vegetale au o compoziție de aminoacizi complet diferită. Dintre proteinele animale, una dintre cele mai bune sunt proteinele din zer, care, spre deosebire de carne și cazeină, sunt ușor și rapid digerate și absorbite în tractul gastrointestinal.
Nutri Burn este o sursă valoroasă de proteine ușor digerabile. Cocteilul poate fi utilizat în timpul și după operații chirurgicale majore, în timpul călătoriilor, în timpul fitness-ului și sportului și ca înlocuitor pentru 1 masă în programele de slăbire. Nutri Burn reglează metabolismul carbohidraților și al grăsimilor: favorizează regenerarea celulelor pancreatice și producția de insulină, îmbunătățește utilizarea glucozei, crește metabolismul de bază, reduce glicemia și lipidele din sânge, blochează absorbția carbohidraților în tractul GI, normalizează greutatea.
1 porție de shake conține 12,3 g de proteine, ceea ce reprezintă 17,6% din necesarul mediu zilnic al unui adult. Produsul conține, de asemenea, un complex de plante care favorizează pierderea în greutate, în timp ce forma de chelat de crom asigură utilizarea glucozei.
Ingrediente active:
Garcinia cambogia (Garcinia cambogia) este un copac ale cărui fructe conțin acid hidroxilimonoic, care inhibă lipogeneza, reduce formarea de acizi grași și colesterol, crește formarea de glicogen și îmbunătățește termogeneza. Extractul de garcinia este capabil să reducă producția de grăsime cu 40-70% după mese și accelerează descompunerea grăsimilor. În același timp, crește transportul acizilor grași în mitocondrii cu oxidarea lor ulterioară. Acidul hidroxilimonoic suprimă pofta de mâncare prin influențarea neuronilor hipotalamici responsabili de foame. Garcinia funcționează deosebit de bine în combinație cu cromul. Sub influența acidului hidroxilimononic, în organismul uman se produce serotonină, care afectează somnul, pofta de mâncare și starea de spirit. Atunci când cantitatea de alimente ingerate scade, nivelul de serotonină din organism scade, iar garcinia cambogia este capabilă să îl ridice. Extractul de garcinia este indicat pentru persoanele care suferă de apetit crescut și de crize de depresie.
Eleutherococcus senticosus – este un adaptogen, crește eficiența, reduce oboseala în timpul activității fizice, crește metabolismul de bază și pofta de mâncare, normalizează nivelul de zahăr din sânge.
Gymnema sylvestre – reduce absorbția glucozei în tractul gastrointestinal și stimulează regenerarea celulelor pancreatice producătoare de insulină, ceea ce duce la creșterea producției de insulină, scăderea glicemiei.
Rhodiola rosea – are efect nootropic, adaptogen și antistres, susține performanța și suprimă pofta de mâncare, reduce pofta de a „mânca” stres.
Cuișoare aromatice (Syzygium aromaticum) – are acțiune antiseptică, antibacteriană, fungicidă, antivirală.
Acidul linoleic conjugat (CLA) este o substanță de origine naturală, care aparține clasei esențiale PUFA ω-6. CLA crește masa musculară slabă cu o medie de 1% pe săptămână. S-a constatat că CLA și previne depunerea grăsimii în celulele adipoase, activând în același timp arderea acesteia în celulele musculare, ceea ce ajută la creșterea producției de energie și la construirea masei musculare.
Cromul este un oligoelement care face parte dintr-un complex care asigură menținerea unui nivel normal de glucoză în sânge. Împreună cu insulina, acesta acționează ca un regulator al glicemiei și asigură o activitate normală a insulinei.
Proteină din zer (concentrat și izolat) – conținutul de aminoacizi esențiali este apropiat de proteina ideală, este o proteină rapidă și ușor de digerat în tractul gastrointestinal.
Continutul NutriBurn
1 lingură (20 g) conține: concentrat de proteine din zer (80% proteine) – 8,92 g; izolat de proteine din zer (93% proteine) – 4,40 g; pudră naturală de vanilie franțuzească – 1,99 g; ulei de floarea-soarelui – 1,49 g; cazeinat de calciu (92% proteine) – 1,16 g; extract din coaja fructului Garcinia cambogia – 496 mg; rădăcină de Eleutherococcus senticosus – 496 mg; maltodextrină – 500 mg; gumă xantan -199 mg; frunze de Gymnema sylvestre – 124 mg; extract de rădăcină de Rhodiola rosea (Rhodiola rosea) – 124 mg; acid linoleic conjugat – 80 mg; flori de cuișoare (Syzygium aromaticum) – 17,4 mg; crom (în chelat de aminoacizi) – 29,8 mcg.
Excipienți: sucraloză.
Mod de intrebuintare: Adulții iau câte 1 lingură măsurătoare, dizolvată în prealabil într-un pahar de apă sau suc, de 1 dată pe zi. Durata de administrare este de 1 lună. În programele de slăbire, se iau 2 linguri fără „diapozitiv” (aproximativ 40 g de pulbere, care conține 23 g de proteine, 10 g de carbohidrați, 3 g de grăsimi, 160 kcal). Cocktailul trebuie luat o dată pe zi, înlocuind 1 masă.
Atenție! Cocktailul nu poate înlocui complet alimentele tradiționale, așa că nu trebuie să înlocuiți cu el mai mult de o masă pe zi.
Contraindicații: intoleranță individuală la componente, sarcină, alăptare.