Beneficii:
Lecitina NSP este un amestec unic de lecitine din ulei de soia.
Fosfolipidele sunt cele mai importante ingrediente de care organismul are nevoie ca material de construcție a membranelor celulare, sunt importante ca transportoare de substanțe solubile în grăsimi în organism, fac parte din bilă, contribuie la absorbția grăsimilor în intestin și la asimilarea substanțelor solubile în grăsimi și a vitaminelor A, D, E și K. Fosfolipidele sunt foarte importante în timpul sarcinii și alăptării, deoarece participă la formarea creierului și a sistemului nervos al copilului. Ele ajută la refacerea structurii ficatului și a plămânilor, previn apariția cirozei și a infiltrațiilor grase ale ficatului, reduc riscul de colelitiază. Stabilizează nivelul trigliceridelor din sânge, sunt eficiente în prevenirea aterosclerozei, îmbunătățesc creierul, sistemul cardiovascular, ficatul, rinichii.
Alimentația zilnică obișnuită a omului conține aproximativ 5 g de fosfolipide, în timp ce necesarul zilnic al acestora variază între 7 și 15 g. Prin urmare, este necesar să se ia în mod regulat fosfolipide, a căror sursă este Lecitina NSP, în plus.
Administrarea Lecitinei NSP – cea mai bună modalitate de a activa memoria și funcțiile analitice ale creierului, de a scăpa de depresie. Îmbunătățește starea și calitatea vieții pacienților cu scleroză multiplă.
Ingrediente active:
Lecitina (din greacă lekithos – gălbenuș) este un material de construcție pentru reînnoirea membranelor celulare. Este esențială pentru transmiterea impulsurilor nervoase și pentru funcționarea întregului sistem nervos. Un aport insuficient de lecitină duce la iritabilitate, oboseală, epuizare nervoasă și poate provoca demență, boala Parkinson, scleroză multiplă și alte boli. Conținutul de lecitină este cel mai ridicat în creier, cu 30%, în sistemul nervos, cu 17%, în ficat, cu 16%, și în inimă, cu 10%.
Lecitina are o gamă largă de efecte asupra funcțiilor fiziologice ale organismului: reface structura ficatului și a plămânilor, reglează producția de bilă, previne apariția cirozei în cazul abuzului de alcool, este eficientă în prevenirea aterosclerozei, elimină excesul de colesterol din țesuturi și vasele de sânge, stabilizează nivelul trigliceridelor din sânge, protejează împotriva excesului de greutate corporală, este necesară în dieta femeilor însărcinate și a celor care alăptează, deoarece participă la formarea și dezvoltarea normală a creierului și a sistemului nervos al copilului. Lecitina este unul dintre factorii lipotropi care previn infiltrarea grasă a ficatului. Lecitina este necesară pentru producția de hormoni și pentru metabolismul normal al grăsimilor și al colesterolului. Lecitina este un antioxidant, împiedicând formarea de radicali liberi foarte toxici în organism.
Lecitina NSP este lecitină din ulei de soia, care conține aproximativ 40% fosfolipide (207 mg per capsulă).
Continutul Lecithin
Un comprimat contine:
lecitină de soia* – 560 mg, gelatină – 240 mg.
*Fracțiunea grasă din soia – nu conține fitoestrogeni, care se găsesc doar în fracțiunea proteică.
Mod de intrebuintare:Adulții iau câte 2 capsule de 2 ori pe zi, de 2 ori pe zi, la mese. Durata de administrare 1-1,5 luni.
Contraindicații: intoleranță individuală la componente, sarcină, alăptare.